BMW 8 Serie

BMW Club E31 Nederland

6Wij zijn een geregistreerde en door BMW erkende vereniging (nr.11) voor BMW 8-serie bezitters en sympathisanten en zijn  aangesloten bij BMW Clubs Europa(BCE).

 

Wij bieden onderdak voor een ieder in o.a. Nederland en Nederlands sprekende landen zoals Curaçao, Bonaire, Aruba, Nederlandse Antillen gemeenten, Suriname en Zuid-Afrika.

 

Voor België hebben wij al een register geopend (zie onze ambassadeur Club E31 België op de contactpagina).

 

Uiteraard kunnen ook inwoners uit andere landen lid worden van onze club, dit is reeds een feit en geeft aan dat velen zich thuis voelen in onze club.

 

De BMW 8 serie: Deze prachtige coupés zijn geproduceerd van 1989 tot en met 1999 en zijn een absoluut technisch hoogstandje met alle opties op dat moment bekend(en veel opties zijn zelfs nu nog niet verkrijgbaar op de huidige modellen). Na de introductie in 1989 van de BMW 850 verscheen in 1993 de BMW 840 uitvoering en in 1992 is 830(die als prototype moeten worden beschouwd). De auto’s kosten destijds in Nederland met alle opties meer dan 150.000 Euro en wordt al een zeldzame oldtimer!

 

Wij hebben op de volgende pagina’s van onze website getracht een indruk weer te geven van wat ons boeit en waar onze passie toe geleid heeft. Tevens proberen wij de wetenswaardigheden summier weer te geven.

 

Op ons forum wordt echter alles uitgebreid weergegeven, daar zijn ook alle handboeken, technische informaties, modificaties, inbreng van onze experts en leden terug te vinden. Voor leden een onmisbare bron om hun kennis te vergroten en hun hobby betaalbaar te houden.

 

Wij heten u dan ook van harte welkom op onze website!

 

Aanmelden

  Inschrijfformulier lidmaatschap BMW Club E31 Nederland

  Onderstaande aspirantlid meldt zich aan als lid van de BMW Club E31 Nederland en maakt het eenmalige inschrijfgeld en maakt de contributie na ontvangst van de factuur binnen 7 dagen over. Bij betaling en goedkeuring bestuur gaat dan meteen het lidmaatschap in als volledig lid. Verder verklaart hij/zij akkoord te gaan met de nieuwe regels betreffende de AVG, terug te vinden op het open gedeelte forum: http://www.clube31.nl/forum/viewtopic.php?f=17&t=4496
  Bijrijder Personalia (bronslid), deze gegevens zijn noodzakelijk voor club gerelateerde verzekeringen.


  Voornaam

  Achternaam

  Geboortedatum

  E-mail adres

  Telefoonnummer

  Adres

  Gewenste forumnaam

   

  ×
  voertuigcheck

   Uw naam

   Uw email

   Uw Adres

   Uw Postcode

   Uw Woonplaats

   VIN - nummer (laatste 7 posities chassis-nummer   ×
   Slideshow Blauw
   ×
   Slideshow Groen
   ×
   Slideshow Rood
   ×
   Slideshow Interieur
   ×
   Slideshow Zwart
   ×
   Slideshow Diversen
   ×