BMW Club E31 Nederland (official member)

Clubzaken

Diverse zaken kunnen wij nog vermelden:

Clubpas

Clubpas BMW Club E31 Nederland: Heeft u een clublid bij uw bedrijf voor de afgesproken korting? Check dan altijd de clubpas op echtheid.

Lidmaatschap

klik inschrijfformulier E31om u aan te melden als Clublid

Wij hebben de volgende mogelijkheden:

 Platina(eigenaren)Zilver(ondersteunend)Brons(partner)
Clubpas BMW Club E31 NL jajaja
Statuten van onze clubjajanee
2 clubstickersjaneenee
Toegang forum websitejajaja
Toegang eigen webshop / Ekris webshop met kortingjaneenee
Stemrecht op ALVjaneenee
Extra korting op autoverzekeringjaja*ja*
Lidmaatschap Koepelorganisatie(volledig)janeenee
Lidmaatschap Koepelorganisatie(gedeelte)jajaja
Full color clubblad (streven 1x kw)jajanee
2 club kentekenplatenjaneenee
Toegang handleidingen/modificatiesjaneenee
Welkomstgeschenkjajanee
Officiële certificering autojaneenee
Verzekering WA+RB bij evenementen club(in Europa)jajaja
Lidmaatschap FEHAC / BEHVA ja* nee nee
Lidmaatschap per jaar:110 euro70 eurobij platina
Eenmalig inschrijfgeld:30 Euro10 eurogratis

Clubzaken

Allereerst is ons streven de BMW 8-serie rijdend te houden en natuurlijk moet het plezier niet worden vergeten, het liefst met vele enthousiaste clubleden en hun partners.

U kunt technische vragen stellen op ons forum. Onze bmw-specialist Gert, Dick of andere leden uit onze technische commissie proberen de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, daarnaast hebben wij een grote databank met technische gegevens en oplossingen, modificaties en publicaties.

 

Omdat wij een door BMW erkende club zijn, moeten wij niet alleen aan strenge BMW-regels voldoen, maar hebben wij ook de plicht zorgvuldig om te gaan met het verstrekken van het lidmaatschap.

Vandaar dat wij u vragen het inschrijfformulier in te vullen en met deze gegevens laten wij uw auto registreren en u ontvang van ons een officieel certificaat waar alle gegevens op staan met betrekking tot hoe uw wagen destijds de fabriek verlaten heeft, deze papieren kunnen zeer waardevol zijn als het gaat om de waarde van uw bolide en nuttig bij diefstal.

Daarnaast proberen wij ook de kosten voor onze leden te drukken, er wordt 10% korting verstrekt bij de officiële BMW-dealers (in Duitsland zelfs 20%), onze eigen zeer voordelige clubverzekering (30-50% goedkoper), ook bij onderdelen leveranciers zijn behoorlijke kortingen te verkrijgen als clublid, geen enkele reden om geen lid te worden van onze club dus, u verdiend het gewoon terug, daarnaast ontvangt u waardevolle cadeaus, (in principe elk kwartaal) ons clubblad en bent u uiteraard ook welkom op onze meetings, sleuteldagen, etc.

Ook bieden wij onderdak voor de andere BMW 8-serie typen, zoals de BMW i8, de BMW Z8 en de nieuwe BMW 8-serie, algemeen getypeerd als de G15.  Allen Welkom geheten!

Wij hopen jullie allemaal te zien op onze evenementen en ons forum! 

Voertuigcheck/ Aankoopkeuring

U wilt een geweldig exemplaar uit BMW 8-serie aankopen? Of u heeft reeds een 8 en wilt wel eens weten hoe de staat is? Wij als club kunnen wellicht iets voor u betekenen! met onze deskundigheid kunnen wij een voertuigcheck voor u verzorgen, die o.a. de volgende punten omvat:

– Volledige professionele diagnose

– Internationale registratie/informatie check

– Vin-fabrieksgegevens check

– Rijtest en check van alle direkt bereikbare componenten en bewegende delen

– Orginaliteits check

– Reparatie advies(voor zover op dat moment mogelijk)

Wij hebben een checklist met meer dan 100 belangrijke punten!

De kosten?

Bij zelf aanrijden na afspraak op clubadres in Dronten: 150,00 Euro of als wij ter plekke moeten komen: 195,00 + 0,32 Eurocent p/km. (clubleden krijgen 50 Euro korting op bovenstaande bedragen)     klik voertuigcheck hier om uw voertuig check aan te vragen

Clubbladen

CLUBBLADEN: Als BMW-club brengen wij 4x per jaar een clubblad uit.   Uiteraard is de kwaliteit hiervan zoals het een auto uit deze klasse behoort: minimaal 40 pagina’s in full color! Wilt u eens kijken wat wij zo al doen?   Voorbeelden: