Clubzaken

d8Allereerst is ons streven de BMW 8-serie rijdend te houden en natuurlijk moet het plezier niet worden vergeten, het liefst met vele enthousiaste clubleden en hun partners.

U kunt technische vragen stellen op ons forum. Onze bmw-specialist Gert of andere leden uit onze technische commissie proberen de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, daarnaast hebben wij een grote databank met technische gegevens en oplossingen, modificaties en publicaties.

pict0920-716x1024

Omdat wij een door BMW erkende club zijn, moeten wij niet alleen aan strenge BMW-regels voldoen, maar hebben wij ook de plicht zorgvuldig om te gaan met het verstrekken van het lidmaatschap.

Vandaar dat wij u vragen het inschrijfformulier in te vullen en met deze gegevens laten wij uw auto registreren en u ontvang van ons een officieel certificaat waar alle gegevens op staan met betrekking tot hoe uw wagen destijds de fabriek verlaten heeft, tevens worden alle nieuwe specificaties meteen internationaal geregistreerd, deze papieren kunnen zeer waardevol zijn als het gaat om de waarde van uw bolide en nuttig bij diefstal.

Daarnaast proberen wij ook de kosten voor onze leden te drukken, er wordt 10% korting verstrekt bij de officiële BMW-dealers(in Duitsland zelfs 20%), onze eigen zeer voordelige clubverzekering(30-50% goedkoper), ook bij onderdelen leveranciers zijn behoorlijke kortingen te verkrijgen als clublid, geen enkele reden om geen lid te worden van onze club dus, u verdiend het gewoon terug, daarnaast ontvangt u waardevolle kado’s, elk kwartaal ons clubblad en bent u uiteraard ook welkom op onze meetings, sleuteldagen, etc.

Aanmelden
Inschrijfformulier lidmaatschap BMW Club E31 Nederland

Onderstaande aspirantlid meldt zich aan als lid van de BMW Club E31 Nederland en maakt het eenmalige inschrijfgeld en maakt de contributie na ontvangst van de factuur binnen 7 dagen over. Bij betaling en goedkeuring bestuur gaat dan meteen het lidmaatschap in als volledig lid. Verder verklaart hij/zij akkoord te gaan met de nieuwe regels betreffende de AVG, terug te vinden op het open gedeelte forum: http://www.clube31.nl/forum/viewtopic.php?f=17&t=4496
Bijrijder Personalia (bronslid), deze gegevens zijn noodzakelijk voor club gerelateerde verzekeringen.


Voornaam

Achternaam

Geboortedatum

E-mail adres

Telefoonnummer

Adres

Gewenste forumnaam

 

×
voertuigcheck

Uw naam

Uw email

Uw Adres

Uw Postcode

Uw Woonplaats

VIN - nummer (laatste 7 posities chassis-nummer×
Slideshow Blauw
×
Slideshow Groen
×
Slideshow Rood
×
Slideshow Interieur
×
Slideshow Zwart
×
Slideshow Diversen
×